Credit Europe Bank este activă pe piaţa românească din februarie 2000. În calitate de instituţie financiară universală, Banca deserveşte toate segmentele economice cu o gamă variată de produse şi servicii, cum ar fi: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finanţarea capitalului de lucru, finanţarea de proiecte şi a comerţului internaţional.

Credit Europe Bank oferă clienţilor săi serviciul CEBLine care permite acestora să afle mai multe informaţii despre conturile deţinute, fie că este vorba de contul curent, de contul de economii sau de contul de card, despre produsele de creditare sau depozitare oferite de Credit Europe Bank, precum şi să efectueze operaţiuni bancare într-o manieră foarte comodă, prin telefon.

Serviciul este disponibil în orice zi a saptămânii, 24 de ore din 24, prin apelarea numerelor de telefon: 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua fixă Romtelecom) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional). Meniul este foarte simplu şi se adresează atât vorbitorilor de limbă română cât şi vorbitorilor de limbă engleză. Serviciul conferă o siguranţă absolută, pentru că permite utilizatorului definirea unei parole numerice personale care va fi folosită în toate operaţiunile financiare pe care acesta le va iniţia prin intermediul CEBLine. Taxele pentru efectuarea operaţiunilor bancare prin intermediul CEBLine sunt similare celor percepute în sucursalele Credit Europe Bank pentru acelaşi tip de tranzacţii. "Ne face o deosebită plăcere să putem oferi clienţilor noştri posibilitatea de a efectua operaţiuni bancare într-o manieră simplă şi confortabilă, prin intermediul telefonului. Aşa cum ne place să spunem, clientul Credit Europe Bank este propriul lui bancher, pentru că are la dispoziţie mai multe canale alternative care permit efectuarea tranzacţiilor bancare într-o manieră simplă şi confortabilă: serviciului Internet Banking CreditEuropeNet, bancomatele care oferă funcţia de depunere CASH IN, şi recent lansatul serviciu clienţi CEBLine." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank.

Campanie depozite