Bucureşti, 10 Ianuarie 2008

"Ne dorim ca în noul an 2008 să ne urmăm strategia, axată pe satisfacerea nevoilor IMM-urilor. Astfel, prin îmbunătăţirile aduse produsului Ipotecar IMM, clienţii noştri pot beneficia acum şi de posibilitatea de refinanţare a creditelor cu aceeaşi destinaţie de la alte bănci", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Ipotecar IMM este un credit de investiţii, destinat finanţării achiziţiei de: sedii de firmă, spaţii de birouri, puncte de lucru, spaţii de depozitare, spaţii comerciale şi de producţie, terenuri, cât şi refinanţării unor credite cu destinaţii similare.

Produsul oferă posibilitatea finanţării de până la 100% a imobilului achiziţionat, pe o perioadă de până la 15 ani, fără limita maximă de creditare, în funcţie de capacitatea de rambursare a clientului.

Produsul Ipotecar IMM este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.