Bucureşti, 31 Martie 2008

"În curând, clienţii noştri IMM, vor avea posibilitatea să plătească facturile către furnizorii de mărfuri şi servicii, fără a fi necesară deplasarea la bancă, prin lansarea unui nou produs, Direct IMM, care are ca şi principala facilitate debitarea automată a contului curent. Dacă doriţi să eliminaţi drumurile la bancă şi să urmăriţi scadenţa facturilor sau monitorizarea plăţilor prin cecuri şi bilete la ordin, atunci DIRECT IMM va fi soluţia de care aveţi nevoie pentru a vă administra mai simplu şi mai bine lichidităţile! Vom lansa în scurt timp produsul, oferindu-vă astfel posibilitatea de a beneficia de avantajele acestuia", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Direct IMM are ca principal scop plata facturilor emise de către furnizori clienţilor IMM. Prin acest serviciu, plăţile vor putea fi făcute direct din contul curent al clientului IMM, doar în baza listei de facturi emise de furnizor, acesta putând beneficia totodată de costuri comparabil mai mici faţă de cele standard pentru efectuarea transferurilor.
Un client IMM va putea folosi produsul Direct IMM cu unul sau cu mai mulţi furnizori. Ca noutate adusă, produsul Direct IMM poate avea şi o linie de credit ataşată, destinată exclusiv plăţii facturilor decontate prin intermediul facilităţii.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.