Bucureşti, 7 Aprilie 2008

"Misiunea băncii, în ceea ce priveşte segmentul IMM-urilor, este de a deveni o sursă principală de finanţare, informare şi consultantă pentru segmentul dedicat IMM-urilor.

Astfel, pe o piaţă în continuă expansiune, unde construcţiile rămân cel mai dinamic sector al economiei, considerăm că produsul Construct IMM apare la momentul oportun, completând gama creditelor de investiţii destinate întreprinderilor mici şi mijlocii, venind în întâmpinarea nevoilor acestora.

Produsul oferă clienţilor noştri posibilitatea construirii, extinderii sau modernizării spaţiilor de birouri, de producţie, depozitare sau comercializare", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank ( România ) S.A.

Construct IMM este un credit de investiţii, destinat finanţării oricăror tipuri de construcţii, extinderi sau amenajări imobiliare necesare companiilor mici şi mijlocii, precum şi refinanţării creditelor cu destinaţie similară acordate de alte instituţii financiare.

Prin noul produs se propune un parteneriat pe termen lung, în condiţiile în care finanţarea poate ajunge până la 15 ani, oferindu-se în acelaşi timp o perioadă de graţie de maximum 9 luni, în funcţie de tipul investiţiei.

Produsul este unul flexibil, adaptat nevoilor companiilor IMM care doresc să se extindă prin dezvoltări imobiliare proprii. Banca poate susţine toate cheltuielile legate de viitoarea investiţie, cu avantajul unei perioade de utilizare a creditului corelată cu graficul de derulare a lucrărilor, care se poate întinde până la 12 luni .

Beneficiarii eligibili pentru un credit Construct IMM sunt întreprinderile mici şi mijlocii stabile din punct de vedere financiar, care au experienţă în domeniu de minim 1 an şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente de plată în Centrala Incidentelor de Plăţi.

Produsul Construct IMM este disponibil în sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de produs pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A. membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.