Bucureşti, 2 Octombrie 2008

"Lansarea noilor produse de depozit urmează în mod firesc strategia noastră în ceea ce priveşte susţinerea companiilor IMM. Dacă iniţial am oferit clienţilor noştri produse de creditare, atât de capital de lucru cât şi pentru investiţii, şi am lansat Pachetul operaţional "e-discount IMM", acum a sosit momentul să ne întregim oferta de produse de economisire prin lansarea gamei de depozite "Optim IMM" dedicată IMM-urilor" a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Gama de depozite Optim IMM (Optim IMM şi Optim Plus IMM) ofera posibilitatea clienţilor IMM să beneficieze de noi modalităţi de economisire folosind o serie de maturităţi flexibile, cu dobânzi dintre cele mai mari de pe piaţă. De asemenea, depozitele Optim IMM îşi păstrează rata de dobândă fixă pe toată perioada până la scadenţă, clienţii putând opta pentru prelungirea automată a acestora.

Depozitele Optim IMM şi Optim Plus IMM sunt produsele perfecte pentru toate companiile IMM ce dispun de capital neinvestit şi care nu îşi doresc doar să-şi păstreze banii în siguranţă, ci să îi şi multiplice. Suma minimă de constituire a depozitelor este de 2.000 RON sau 1.000 EUR/USD, depozitele constituindu-se doar în baza documentelor juridice ale firmei. Depozitele sunt garantate de stat, în limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Gama de depozite Optim IMM este disponibilă în toate sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Informaţii suplimentare referitoare la acestă gamă de produse pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro, sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.