Bucureşti, 27 Noiembrie 2008

Femeile de afaceri se bucură de o nouă facilitate oferită în cadrul Campaniei IMM "Femeile vor să audă cifre frumoase", prin majorarea cu 1% a ratei dobânzii standard la contul de economii Acumulare IMM şi la depozitele la termen Optim IMM şi Optim Plus IMM în RON. Dobânzile în EUR şi USD beneficiază de asemenea de o majorare cu 0,5 % faţă de dobânzile standard, atât pentru contul de economii, cât şi pentru depozitele la termen pentru segmentul IMM.

"Noi, echipa Credit Europe Bank, recunoaştem forţa creativă a femeilor de afaceri şi dorim să susţinem proiectele pe care acestea doresc să le întreprindă. În acest moment avem o ofertă completă adresată femeilor de afaceri prin Campania IMM Femeile vor să audă cifre frumoase, adăugând şi o componentă de economisire, în condiţii foarte avantajoase, dar şi un portal special destinat informării: www.femeiadeafaceri.ro. Femeile de afaceri au acum un aliat puternic - Credit Europe Bank!" a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Proiectul se adresează companiilor IMM* în care cel puţin o femeie este acţionar, manager sau administrator. Prezenta ofertă specială continuă strategia de susţinere a femeilor de afaceri, prin care Credit Europe Bank îşi doreşte să devină "prima bancă în preferinţele femeilor de afaceri".

Informaţii suplimentare referitoare la această campanie şi produsele aferente pot fi obţinute prin consultarea portalului dedicat www.femeiadeafaceri.ro, de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A. sau de pe portalul adresat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.