Bucureşti, 30 Ianuarie 2008

Campania promoţională de primavară CardAvantaj oferă deţinătorilor cardului şansa de a-şi pune în valoare farmecul personal, demonstrând că alegerile pe care aceştia le fac la cumparaturi îi pun în lumină. Pe scurt, ochii luminoşi sau chipul destins au micul lor secret: CardAvantaj.

Deţinătorii cardului, care îl folosesc la cumpărături în perioada 28 ianuarie - 21 martie 2008, pot câştiga prin tragere la sorţi un automobil Opel Corsa. Fiecare cumpărătură constituie o şansă în plus de câştig.

Promoţia se adresează în egală măsură şi celor care nu au încă un card de credit CardAvantaj. Aceştia trebuie doar să aplice în perioada promoţiei şi pot conduce acasă un alt Opel Corsa, acordat prin tragere la sorţi.

În plus, CardAvantaj oferă şi alte premii - televizoare LCD şi laptopuri - care adaugă un plus farmecului aparte al deţinătorilor săi.

"CardAvantaj este în primul rând un card special creat pentru cumpărături, de aceea am dorit să oferim clienţilor noştri care îl utilizează în mod frecvent posibilitatea de a câştiga premii care să îi pună în valoare. Totodată am dorit să le împărtăşim şi celor care înca nu deţin cardul micul secret al farmecului personal: CardAvantaj." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (România) S.A.

CardAvantaj este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, 0% dobândă şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Credit Europe Bank în peste 5,000 de locaţii.

Reţeaua Credit Europe Bank numără 115 sucursale şi agenţii, 130 de ATM-uri şi peste 6,500 POS-uri instalate la comercianţi.