Bucureşti, 1 August 2008

"Am anunţat încă de la începutul Campaniei "Femeile vor să audă cifre frumoase", intenţia de a ne implica activ în susţinerea femeilor de afaceri şi dorim să ducem mai departe promisiunea făcută.

Ne place să credem că femeile de afaceri şi-au găsit acum «jumătatea» planurilor lor" - a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Departament Marketing IMM, Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Proiectul de finanţare a femeilor de afaceri a început cu o fază "pilot", în care s-a demonstrat nevoia de susţinere financiară în cazul companiilor conduse de femei. Datorită rezultatelor, cât şi a impactului pe piaţă, Campania "Femeile vor să audă cifre frumoase" demarată de Credit Europe Bank şi programată iniţial să dureze până la sfârşitul lunii Iulie 2008, va fi prelungită până în data de 31 Iulie 2009.

"De această data însă ne propunem un plan mai ambiţios: să devenim prima bancă în preferinţele femeilor de afaceri şi să oferim nu doar o simplă soluţie de finanţare, ci un program personalizat de educare, stimulare şi susţinere a femeilor în dezvoltarea afacerilor lor. Femeile de afaceri au acum un aliat puternic - Credit Europe Bank" - a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu.

Campania "Femeile vor să audă cifre frumoase" se va desfăşura până în data de 31 Iulie 2009, materializându-se într-un suport financiar solid prin oferta completă de credite oferite IMM-urilor, având 0% comision de acordare. Pot fi accesate în cadrul campaniei atât credite pentru capital de lucru, cât şi credite de investiţii, permiţând astfel companiilor IMM să se dezvolte în direcţiile dorite de acestea.

Campania se adresează companiilor în care cel puţin o femeie este acţionar, manager sau administrator, fiind necesară completarea unei cereri de credit şi depunerea documentaţiei aferente dosarului de credit, în perioada derulării campaniei, în sucursalele băncii. Oferta este valabilă pentru companiile care îndeplinesc totodată condiţiile de eligibilitate ale băncii pentru acordarea unui credit.

Campania "Femeile vor să audă cifre frumoase" este disponibilă în toate sucursalele Credit Europe Bank. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A. membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.