Arad, 27 Octombrie 2008

În perioada 23-26 octombrie, Credit Europe Bank a participat la AR-INVEST, târgul de case şi proiecte de investiţie de la Arad. AR-INVEST este un târg ce prezintă o gamă variată de oportunităţi de investiţii adresate populaţiei, întreprinderilor mici şi mijlocii, marilor investitori. Recunoscut drept un târg de servicii, acesta promovează de asemenea oferta autorităţilor locale, la această ediţie fiind prezente Consiliul Judeţean Arad împreună cu 18 primării cu proiectele lor.

"Cu o secţiune adresată populaţiei şi una mediului de afaceri, suntem siguri că târgul de la Arad reprezintă pentru Credit Europe Bank o altă ocazie excelentă pentru a putea interacţiona cu un număr cât mai mare de companii IMM, colaboratori actuali precum şi viitori parteneri. Cu atât mai mult, datorită poziţionării sale la graniţa de Vest a României, suntem conştienţi că Arad se află într-o zonă dinamică, cu un înalt potenţial de dezvoltare.", a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.
În cadrul celei de-a treia ediţii a AR-INVEST, Credit Europe Bank a oferit vizitatorilor târgului un portofoliu complet de produse de economisire pentru IMM-uri (contul de economii Acumulare IMM şi gama de depozite Optim IMM), precum şi credite specifice finanţării proiectelor de investiţii promovate în cadrul acestui târg (Ipotecar IMM, Construct IMM, Invest IMM, Total IMM). Mai multe detalii privind participarea Credit Europe Bank la AR-INVEST, precum şi informaţii suplimentare referitoare la produsele şi serviciile Credit Europe Bank pot fi obţinute de la sediul sucursalelor băncii, de pe Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro, sau consultând pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.