Bucureşti, 25 Septembrie 2008

"Ne dorim ca în noul an 2008 să ne urmăm strategia, axată pe satisfacerea nevoilor IMM-urilor. Astfel, prin îmbunătăţirile aduse produsului Ipotecar IMM, clienţii noştri pot beneficia acum şi de posibilitatea de refinanţare a creditelor cu aceeaşi destinaţie de la alte bănci", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

"Acumulare IMM" este un cont de economii dedicat clienţilor din categoria IMM care, pe lângă dobânda competitivă oferă şi accesul permanent şi rapid la banii firmei, specific conturilor curente. Avantajul principal oferit de noul produs constă în garantarea unor câştiguri suplimentare, dobânda fiind comparabilă cu cea a unui depozit la termen.

Contul de economii "Acumulare IMM" este totodată un instrument eficient de optimizare a fluxurilor de numerar a firmelor, permiţându-le acestora să îşi sporească fondurile disponibile în anumite perioade şi să le folosească în orice moment pentru finanţarea activităţilor lor specifice.

Rata dobânzii pentru conturile de economii "Acumulare IMM" este diferenţiată pe tranşe valorice, fiind crescătoare pe măsură ce sumele depuse în acest cont sunt mai mari. Dobânda este calculată zilnic la soldul contului de economii şi este plătită lunar. Sumele economisite prin intermediul conturilor "Acumulare IMM" sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, în limita plafonului comunicat periodic de acesta.

Contul de economii "Acumulare IMM" este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Informaţii suplimentare referitoare la acest produs pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe (România) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro, sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea mereu în dezvoltare, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de internet banking.