Bucureşti, 1 Iulie 2008

"La scurt timp de la lansarea platformei , care combină componenta operaţională cu cea de creditare, Credit Europe Bank lansează Pachetul Operaţional , prin intermediul căruia, clienţii IMM ai băncii pot beneficia de reduceri de până la 100% a comisioanelor aferente tranzacţiilor bancare efectuate printr-o conexiune securizată de internet banking.

Prin lansarea acestui pachet, Banca noastră a luat decizia strategică de a reduce costurile operaţiunilor bancare efecutate prin internet banking, oferind în acelaşi timp o mai mare flexibilitate în efectuarea, de la distanţă a acestor operaţiuni pentru clienţii IMM", a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Pachetul operaţional "E-discount IMM" are o structură standard, fiind compus din: cont curent, internet banking oferit gratuit prin intermediul căruia tranzacţiile efectuate beneficiază de reduceri de până la 100% a comisioanelor aferente, precum şi acces gratuit la Portalul Credit Europe IMM.

"E-discount IMM" se adresează clienţilor IMM ai băncii pentru care economia de timp, flexibilitatea, gestionarea mai facilă a operaţiunilor bancare şi mobilitatea pe care le poate oferi un serviciu securizat de internet banking sunt extrem de importante. În acelaşi timp, Pachetul Operaţional pentru IMM-uri se doreşte a fi un instrument eficient, care să permită clienţilor noştri, pe lângă accesul modern şi rapid la conturile acestora, şi reducerea costurilor aferente tranzacţiilor bancare, urmând ca Banca să dezvolte în perioada următoare şi alte soluţii care să aibă ca efect reducerea costurilor IMM-urilor în relaţia cu Banca.

Pachetul "E-discount IMM" este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile şi documentele necesare obţinerii unui astfel de pachet pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro , sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.