Bucureşti, 9 Mai 2008

"Ne face o deosebită plăcere ca azi, 9 mai 2008, la 1 an de la lansarea Portalului Credit Europe IMM să demaram Campania Aniversară pentru membrii şi utilizatorii Portalului care aplică online pentru produsele de creditare destinate IMM-urilor.

Dorim să le mulţumim pe această cale celor peste 50.000 de vizitatori şi celor 3.000 de membri ai Portalului Credit Europe IMM care ne-au acordat încrederea lor, beneficiind astfel de peste 1.200 articole, ştiri şi testimoniale publicate. În decursul acestui an, varianta iniţială a Portalului a fost îmbunătăţită şi dezvoltată continuu, luându-se în considerare opiniile şi feed-back-ul membrilor şi utilizatorilor Portalulului nostru.

Rezultatele înregistrate de Portalul Credit Europe IMM ne fac să fim foarte încrezători în perspectivele de dezvoltare ale acestuia precum şi în rolul pe care îl va juca la îndeplinirea misiunii Băncii pentru sectorul IMM - de a deveni sursa principală de finanţare, informare şi consultanţa" - a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Campania Aniversară se va desfăşura în perioada 9 Mai - 9 Septembrie 2008, oferind o reducere de 50% a comisionului de acordare pentru toate creditele IMM ale Băncii, întreprinzătorilor care aplică online pentru aceste credite prin intermediul Portalului. Ulterior, solicitanţii vor fi contactaţi de către personalul Băncii, urmând ca finalizarea dosarului de creditare să se facă în sucursalele Credit Europe Bank (România) S.A. Oferta este valabilă pentru companiile care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate ale Băncii pentru acordarea unui credit IMM.

Portalul Credit Europe IMM este o sursă online de informaţii dar şi un canal alternativ pentru furnizarea de soluţii de finanţare, consultanţă şi training pentru sectorul IMM din România. Printre beneficiile oferite de Portalul Credit Europe IMM pot fi menţionate: accesul online la ştiri, articole, testimoniale, analize sectoriale; posibilitatea de accesare a unor soluţii de finanţare ale Băncii destinate IMM-urilor dar şi dezvoltarea abilităţilor manageriale şi posibilitatea de dezvoltare a afacerilor online.

Calitatea de Membru al Portalului Credit Europe IMM este gratuită, orice companie/ potenţial partener al IMM-urilor putând completa un formular de înregistrare, obţinând astfel acces la serviciile oferite de Bancă prin intermediul Portalului.

Credit Europe Bank (România) S.A. membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 115 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.