Bucureşti, 11 Mai 2007

Bonus de fiecare dată când faci cumpărături prin card? De ce nu!

CardAvantaj este singurul card de credit emis sub sigla MasterCard prin intermediul căruia deţinătorii săi, pe lângă avantajul bine cunoscut de cumpărături cu plata în rate şi 0% dobândă, primesc bonus la fiecare tranzacţie efectuată în reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

Începând cu luna mai Credit Europe Bank oferă posesorilor de CardAvantaj noi beneficii prin intermediul bonusului.

Astfel, pentru fiecare tranzacţie comercială, efectuată la orice comerciant din România care acceptă ca mijloc de plată cardurile MasterCard, deţinătorii de CardAvantaj vor primi încă un bonus de 0,3% din valoarea tranzacţiei.

Mai mult, deţinătorii de CardAvantaj vor primi bonus chiar şi când folosesc bonusul. Valoarea bonusurilor acordate în urma tranzacţiilor comerciale se cumulează în contul de bonus (separat de limita de credit) şi poate fi utilizată ulterior numai pentru noi tranzacţii în reţeaua de magazine partenere Credit Europe Bank.

"CardAvantaj este în primul rând un card special creat pentru cumpărături, de aceea am dorit să oferim clienţilor noştri care îl utilizează în mod frecvent, posibilitatea de a câştiga şi mai multe bonusuri, nu doar pentru tranzacţiile efectuate în reţeaua de comercianţi parteneri Credit Europe Bank ci şi la orice comerciant din România care acceptă cardurile MasterCard" spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (România) S.A.

Noile facilităţi de bonus vor fi promovate prin intermediul unei campanii special create, a cărei imagine va fi reprezentată de îndrăgita actriţă Daniela Nane.

Prin această campanie, Banca oferă deţinătorilor de CardAvantaj şi un super bonus de 5% pentru prima tranzacţie efectuată de aceştia în sistemul de rate în perioada 5 mai - 31 decembrie 2007.

În acest moment Credit Europe Bank (România) S.A. deţine o cotă de 11% din piaţa cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, o reţea de 75 de ATM-uri, peste 4,700 POS-uri şi 76 de sucursale.