Bucureşti, 20 Noiembrie 2007

"Prin modificările aduse produsului Prompt IMM dorim să continuăm sprijinirea IMM-urilor în dezvoltarea şi consolidarea activităţii lor. Astfel, produsul nostru a devenit un produs mai atractiv şi mai simplu de utilizat, suma maximă a creditului fiind acum 100.000 RON", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Prompt IMM este un credit dedicat nevoilor curente ale IMM-urilor, fără garanţii materiale pentru clienţii cu performanţe financiare bune şi o dobândă începând cu 0%. În varianta actuală, produsul oferă posibilităţi de finanţare semnificativ mai mari, de până la 100.000 RON (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri anuală a companiei), pentru o perioadă de până la 12 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive.

Limita de credit poate fi utilizată fără a fi necesară prezentarea de către client a documentelor justificative.

Prompt IMM se poate acorda acum şi companiilor mai tinere, care au experienţă în domeniu de minim 1 an, sunt stabile din punct de vedere financiar şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plăţi.

Produsul Prompt IMM este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

Consecvenţa în ceea ce priveşte misiunea sa de a deveni sursă principală de finanţare, informare şi consultanţă a IMM-urilor, Credit Europe Bank (România) S.A. a oferit în ultimii doi ani asistenţă IMM-urilor în dezvoltarea activităţii lor, acordându-le credite pentru capital de lucru - Prompt IMM, Suport IMM, credite de investiţii - Ipotecar IMM, Total IMM, Invest IMM şi Transport IMM, dar şi pachete specializate - Medical IMM.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.