Bucureşti, 27 Aug 2007

Începând cu luna august deţinătorii de CardAvantaj se pot bucura de toate avantajele cumpărăturilor cu plata în rate şi în magazinele Billa din Bucureşti.

Astfel ei pot cumpăra alimente şi bunuri de larg consum, plătind în 2 rate cu 0% dobândă şi beneficiind de bonus la fiecare cumpărătură.

"Ne face o deosebită plăcere să anunţăm parteneriatul nostru cu Billa. Prin intermediul lui clienţii noştri se pot bucura de toate avantajele cu care s-au obişnuit - cumpărături cu plata în rate, cu 0% dobândă şi bonusuri la fiecare cumpărătură - şi în magazinele Billa.

Astfel clienţii noştri vor beneficia de o mare diversitate de articole de marcă, produse proaspete şi toate articolele din necesarul zilnic, folosind un instrument de plată avantajos, cardul de credit CardAvantaj." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (România) S.A.

CardAvantaj este singurul card de credit emis sub sigla MasterCard / Visa prin intermediul căruia deţinătorii săi, pe lângă avantajul bine cunoscut de cumpărături cu plata în rate şi 0% dobândă, primesc bonus la fiecare tranzacţie efectuată în reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

În acest moment Credit Europe Bank (România) S.A. deţine o cotă de 11% din piaţa cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, o reţea de 91 de ATM-uri, peste 5,300 POS-uri şi 89 de sucursale.

Lanţul de supermagazine Billa reprezintă simbolul cumpărăturilor de bună calitate la cel mai avantajos preţ. Politica BILLA este aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gamă variată de produse proaspete precum şi prin multe alte articole din necesarul zilnic la preţuri fără concurenţă.

Unul din obiectivele principale ale Billa este reprezentat de scăderea continuă a preţurilor, astfel încât achiziţionarea alimentelor şi bunurilor de larg consum să nu constituie o problemă pentru consumatorul român.

Billa este prezentă în România din februarie 1999 şi este parte componentă a grupului german REWE, care numără mai mult de 11.000 magazine şi 180.000 angajaţi în întreaga Europa.