Bucureşti, 10 Iulie 2007

Începând cu luna iulie, Credit Europe Bank introduce un nou produs pe piaţa creditelor pentru investiţii imobiliare: CreditAvantaj Ipotecar cu perioada de graţie.

Creditul se adresează persoanelor care au nevoie de finanţare pentru investiţii imobiliare, dar şi celor care doresc refinanţarea unui credit aflat în derulare la o altă bancă.

Noul produs de creditare de la Credit Europe Bank oferă avantajul utilizării unei perioade de graţie de 4 ani. Astfel, contractantul Creditului CreditAvantaj Ipotecar cu perioadă de graţie nu plăteşte nimic băncii (nici dobândă, nici principal) în primele 6 luni de credit, iar următoarele 42 de luni plăteşte doar echivalentul dobânzii, în acest fel ratele pe primii 4 ani fiind mult reduse.

"Credit Europe Bank doreşte să vina în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, atât existenţi cât şi potenţiali, prin oferirea unei game largi de produse de creditare. Pe măsură ce războiul preţurilor dintre bănci începe să se atenueze, clienţii vor căuta ofertele de produse care le îmbunătăţesc viaţa", a declarat domnul Utku Ogrendil, Senior Manager pentru Individual Banking în cadrul Credit Europe Bank.

Creditul cu perioadă de graţie se acordă pe o perioadă maximă de 30 de ani, finanţarea putând acoperi până la 95% din valoarea de achiziţie.

Credit Europe Bank (România) S.A., fosta Finansbank (România) S.A., s-a lansat în 2000, în urma achiziţiei Băncii de Credit Industrial şi Comercial S.A. de către Grupul FIBA din Turcia. Banca, companie care ofera produse bancare corporate şi retail, are 1.700 de angajaţi şi operează prin 85 de sucursale, ajungând astfel la peste 250.000 de persoane fizice şi 20.000 societăţi comerciale şi IMM-uri.