Bucureşti, 10 Octombrie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A. - fostă Finansbank (România) SA - este o bancă universală, ce oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, micilor întreprinzători, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin cele peste 95 de sucursale şi agenţii, precum şi prin canale de distribuţie alternative: reţele de ATM-uri şi POS-uri, Internet Banking. Banca deţine un portofoliu de peste 400.000 de clienţi.

Credit Europe Bank România are subsidiare afiliate în Olanda, Elveţia, Rusia şi Ucraina, subsidiare deţinute de către Grupul Fiba şi care şi-au schimbat numele în Credit Europe Bank ca urmare a campaniei de rebranding. Credit Europe Bank România a lansat serviciile de Private Wealth Management începand cu luna octombrie a acestui an.

"Serviciile de Private Wealth Management vor fi oferite în cadrul departamentului de Trezorerie, însă banca dispune de o locaţie separată pentru acestea, sucursală aflată în Piaţa Dorobanţilor nr 10, o locaţie discretă, elegantă şi exclusivistă, special destinată clienţilor de private banking.

Ne-am propus ca sucursala Dorobanţi Private Banking să devină un loc unde clientul să fie în comunicare directă cu bancherul sau personal şi, într-un spaţiu personalizat şi elegant, să beneficieze de consultanţă în servicii financiare şi de investiţii.", declară dl.Tamer Ozatakul preşedintele băncii.

"Credit Europe Bank defineşte categoria clienţilor de private banking raportat la activele lichide de minimum EUR 100.000, însă ia în calcul şi deţinerile patrimoniale , cu potenţialul de creştere al acestora."

Conform standardelor tipice acestei categorii de servicii, clienţii beneficiază de serviciile unui consilier dedicat, care îl cunoaşte foarte bine atât pe client, cât şi domeniul acestuia de activitate. Îi oferă produse personalizate în funcţie de apetitul pentru risc, de perioadele pentru care doreşte să facă plasamentele, dar şi scheme personalizate de finanţare, în funcţie de investiţia dorită .

Core business-ul activităţii de private banking constă în alocarea activelor clienţilor, începe prin faza de execuţie a plasamentelor şi apoi de urmărire a evoluţiei şi de realizare a unei diversificări a portofoliului clientului în funcţie de profilul de risc acceptat de către client.

În prezent Credit Europe Bank are un portofoliu de 191 clienţi de private banking cu un volum de active administrate de EUR 64 mil, iar dintre aceştia un număr de 141 de clienţi sunt din Bucureşti.

Pentru informatii detaliate referitoare la noile servicii oferite de catre Credit Europe Bank, va sta la dispozitie Sucursala Dorobanti Private Banking , Piata Dorobantilor nr. 10, parter, sector 1, Bucuresti.