Bucureşti, 24 Mai 2007

Credit Europe Bank România participă la Târgul de Bani FinFair care se desfăşoară la Sala Palatului, în perioada 24-26 mai 2007.

Credit Europe Bank România este prezentă la târg cu produse financiare special concepute pentru a veni în întampinarea nevoilor persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate sau a celor juridice, aflate fie în căutarea unor soluţii de finanţare, fie a unor oferte de plasamente şi investiţii.

Vizitatorii standului vor beneficia de informaţii şi consultanţă din partea specialiştilor Credit Europe Bank România pe întreaga durată a târgului. Aceştia vor recomanda fiecărui potenţial client cea mai avantajoasă soluţie financiară şi vor oferi consiliere nu numai pentru produsele prezente la târg - creditul imobiliar, creditul de nevoi personale sau cardul de credit CardAvantaj - ci şi pentru oricare dintre produsele aflate în portofoliul băncii, faţă de care potenţialii clienţi au un interes special.

Credit Europe Bank profită de această ocazie pentru a promova cea mai recentă campanie CardAvantaj, singurul card de credit MasterCard prin intermediul căruia deţinătorii săi, pe lângă avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi 0% dobândă, primesc bonus la fiecare tranzacţie comercială efectuată în România. În plus, fiecare nou deţinător de CardAvantaj va primi şi un super bonus de 5% pentru prima tranzacţie efectuată în sistemul de rate în perioada 5 mai - 31 decembrie 2007.

Prin participarea la acest târg cu produse noi şi provocatoare, Credit Europe Bank demonstrează încă o dată că este una dintre prezenţele active şi flexibile de pe piaţă, oferind produse performante şi servicii de calitate ce pot răspunde tuturor exigenţelor pieţei.