Bucureşti, 25 Octombrie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A. înregistrează încă o premieră pe piaţa românească: începând cu această lună cardul de credit CardAvantaj Visa Classic poate fi obţinut pe loc în locaţiile în care banca are instalate maşini de embosat.

Cardul se emite gratuit cu o limită acordată în funcţie de documentele justificative de venit, sau cu o limită de 500 lei în condiţiile prezentării unei facturi de utilităti.

"Piaţa românească s-a obişnuit deja ca banca noastră să ofere produse şi servicii în premieră: o dovadă în acest sens este cardul de credit CardAvantaj căruia, pe lângă facilitatea achitării cumpărăturilor în rate cu 0% dobândă şi bonus pentru fiecare tranzacţie comercială, i s-a ataşat opţiunea sistemului extins de rate faţă de numărul standard sau, mai nou, bonus pentru fiecare retragere de numerar de la bancomat.

Ne-am dorit ca în ultima parte a acestui an să oferim un răspuns prompt potenţialilor noştri clienţi, prin acordarea cardului de credit CardAvantaj în maximum 30 de minute, atât cât durează completarea documentaţiei şi aprobarea limitei de credit. Astfel, într-o perioadă aglomerată a anului, aceştia economisesc timp preţios, fără a aştepta şi fără a face drumuri suplimentare la bancă" spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (România) S.A.

"Totodată reamintim că, începând cu luna septembrie, gradul de îndatorare maxim acceptat de Credit Europe Bank este, şi în cazul cardului de credit CardAvantaj, de până la 65% din veniturile clientului şi se va stabili pe baza venitului solicitantului şi a scoringului calculat de bancă." a adăugat Dl. Omer Tetik.

Credit Europe Bank (România) S.A. este activă pe piaţa românească din Februarie 2000. În calitate de instituţie financiară universală, Banca deserveşte toate segmentele economice cu o gamă variată de produse şi servicii, cum ar fi: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finanţarea capitalului de lucru, finanţarea de proiecte şi a comerţului internaţional.

În acest moment Credit Europe Bank (România) S.A. deţine o cotă de 11% din piaţa cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, o reţea de 107 ATM-uri, peste 5,500 POS-uri şi peste 100 de sucursale şi agenţii.