Bucureşti, 3 Aug 2007

Începând cu această lună, Credit Europe Bank oferă clienţilor o nouă soluţie de creditare în vederea achiziţiei de imobile: creditul în CHF (franci elveţieni) cu perioadă de graţie.

Având unul dintre cele mai bune preţuri din piaţă - 2,25% dobândă plătită în primul an, creditul în CHF este cea mai potrivită alternativă pentru clienţii ce doresc să împrumute o sumă mai mare dar în acelaşi timp să plătească o rată lunară mică. Spre exemplu, la un venit al familiei de 3000 RON se poate obţine un credit de valoare echivalentă a 100.000 EUR.

În acelaşi timp produsul oferă avantajul utilizării unei perioade de graţie de 4 ani. Astfel, contractantul unui credit pentru investiţii imobiliare în CHF cu perioadă de graţie nu plăteşte nimic băncii (nici dobândă, nici principal) în primele 6 luni de credit, iar în următoarele 42 de luni plăteşte doar echivalentul dobânzii, în acest fel ratele pe primii 4 ani fiind mult reduse.

"Am creat acest produs pentru a oferi o soluţie pentru clienţii noştri cu buget restrâns, care până acum nu au avut acces la soluţii de finanţare pentru investiţii imobiliare. Noul produs se încadrează în oferta bogată de credite ipotecare ce poate acoperi nevoi diversificate ale clienţilor noştri. Vom continua să lansăm produse flexible şi avantajoase pentru aceştia." - spune dl Utku Ogrendil - Individual Banking, Credit Europe Bank.

Un plus adus de aceste credite, este că ele pot fi acordate şi cuplurilor care nu sunt căsătorite, dar doresc să cumpere sau să construiască o locuinţă comună.

Credit Europe Bank (România) S.A. fosta Finansbank (România) SA - este o bancă universală, ce oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, micilor întreprinzători, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin cele peste 80 de sucursale şi agenţii precum şi prin canale de distribuţie alternative: reţele de ATM şi POS, Internet Banking. Banca deţine un portofoliu de peste 350.000 de clienţi persoane fizice şi 20.000 de clienţi corporate.