Bucureşti, 26 Iunie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 350.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale, printr-o reţea de peste 85 de sucursale.

Începând din anul 2006, finanţarea IMM-urilor reprezintă una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare şi consolidare a poziţiei Credit Europe Bank (România) S.A. pe piaţa bancară românească.

Misiunea băncii pentru segmentul IMM-urilor este aceea de a deveni sursa principală de finanţare, informare şi consultanţă a acestui segment. În utimul an şi jumătate, Banca a lansat o serie de credite dedicate micilor întreprinzători din România, atât pentru investiţii cât şi pentru finanţarea capitalului de lucru.

"La numai 2 luni de la lansarea Portalului Credit Europe IMM, Credit Europe Bank (România) S.A. vine în întâmpinarea nevoilor micilor întreprinzători cu un nou produs - Ipotecar IMM - destinat finanţării achiziţiei de imobile. Noul credit oferă IMM-urilor posibilitatea de a deveni proprietarii imobilelor necesare desfăşurării activităţii, înlocuind costurile aferente chiriei cu plata lunară a creditului. Prin lansarea noului produs, dorim să sprijinim în continuare IMM-urile în dezvoltarea şi consolidarea activităţii lor", a declarat Dl. Tamer Ozatakul - Preşedintele Credit Europe Bank (România) S.A.

Ipotecar IMM este un credit de investiţii, destinat finanţării achiziţiei de sedii de firmă, spaţii de birouri, puncte de lucru, spaţii de depozitare, spaţii comerciale şi de producţie, terenuri, etc.

Noul produs oferă posibilitatea finanţării de până la 100% a imobilului achiziţionat, pe o perioada de până la 15 ani, fără să existe o sumă maximă a creditului (aceasta depinzând doar de capacitatea de plată a clientului). Cu o aprobare rapidă în baza unui număr redus de documente, produsul Ipotecar IMM oferă în plus şi posibilitatea de a beneficia de o perioadă de graţie de maxim 6 luni.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Ipotecar IMM sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienţă în domeniu de minim 1 an şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente de plată în Centrala Incidentelor de Plăţi.

Produsul Ipotecar IMM este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe (ROMÂNIA) S.A. consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro