Bucureşti, 3 Septembrie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400 000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 90 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.

Începând cu anul 2006, Credit Europe Bank (România) S.A. oferă sectorului IMM pachete de produse şi servicii adaptate nevoilor specifice acestui segment de piaţă. În ultimul an şi jumătate, Banca a lansat o serie de credite dedicate IMM-urilor din România, atât pentru investiţii, cât şi pentru finanţarea capitalului de lucru.

"Pentru că dorim să sprijinim în continuare IMM-urile în dezvoltarea şi consolidarea activităţii lor, am îmbunătăţit produsul Suport IMM, oferind o perioadă de creditare de până la 36 luni", a declarat Dl. Tamer Ozatakul - Preşedintele Credit Europe Bank (România) S.A.

Suport IMM este o linie de credit pentru susţinerea activităţii curente, destinată finanţării stocurilor, plăţilor către furnizori, dar şi a acoperirii altor cheltuieli pe termen scurt cu care se confruntă întreprinzătorii mici şi mijlocii din România.

Facilitatea de tip revolving oferă acum posibilitatea de creditare pentru o perioadă de 36 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive, iar suma maximă finanţată este de până la 25% din cifra de afaceri a companiei. În plus, clienţii care optează pentru produsul Suport IMM, pot opta şi pentru un credit Prompt IMM - facilitate de tip overdraft, ataşată contului curent.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Suport IMM sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au experienţă în domeniu de minim 1 an, şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plăţi.

Produsul Suport IMM este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro