Bucureşti, 5 Noiembrie 2007

"Începând cu 1 noiembrie, oferim IMM-urilor opţiunea de finanţare şi în franci elveţieni (CHF) pentru creditele de investiţii: Ipotecar IMM, Transport IMM şi Invest IMM.

Considerăm că prin această nouă iniţiativă, răspundem nevoilor micilor întreprinzători de a avea acces la produse de creditare mai ieftine, oferindu-le totodată posibilitatea de finanţare şi companiilor cu cifre de afaceri mai mici, dar cu potenţial de dezvoltare. În plus, clienţii pot beneficia de dobânzi promoţionale, fixe, începând cu 4,5%, pentru o perioadă de până la 1 an", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Ipotecar IMM este un credit de investiţii, destinat finanţării achiziţiei de: sedii de firmă, spaţii de birouri, puncte de lucru, spaţii de depozitare, spaţii comerciale şi de producţie, terenuri, etc. Produsul oferă posibilitatea finanţării de până la 100% a bunului imobil achiziţionat, pe o perioadă de până la 15 ani, fără să existe o sumă maximă a creditului.

Transport IMM oferă finanţare pentu autovehicule şi vehicule comerciale noi şi second-hand, din ţară şi din străinătate, cu un avans începând cu 0% şi maturitate de până la 7 ani.

Invest IMM este un credit de investiţii ce oferă posibilitatea finanţării de până la 100% din valoarea investiţiei, pe o perioadă de maxim 7 ani şi perioadă de graţie de până la 9 luni.

Produsele Ipotecar IMM, Transport IMM şi Invest IMM sunt disponibile în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A. membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.