Bucureşti, 29 Octombrie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.

Începând cu anul 2006, Credit Europe Bank (România) S.A. oferă sectorului IMM pachete de produse şi servicii adaptate nevoilor specifice acestui segment de piaţă. În ultimul an şi jumătate, Banca a lansat o serie de credite dedicate IMM-urilor din România, atât pentru investiţii, cât şi pentru finanţarea capitalului de lucru.

"Suntem conştienţi ca în prezent IMM-urile se confruntă cu nevoi de finanţare din ce în ce mai diverse. Pentru a oferi o soluţie completă am creat creditul Total IMM, un produs flexibil şi atractiv, prin intermediul căruia oferim IMM-urilor cea mai mare sumă de creditare fără garanţii materiale şi fără documente justificative. Suntem convinşi că Total IMM va sprijini IMM-urile în dezvoltarea activităţii lor", a declarat Dl. Tamer Ozatakul - Preşedintele Credit Europe Bank (România) S.A.

Total IMM este un credit pentru nevoi nenominalizate dedicat IMM-urilor, care oferă posibilitatea finanţării tuturor nevoilor legate de activitatea companiei, chiar şi refinanţarea altor credite, iar suma maximă finanţată este de până la 35% din cifra de afaceri a companiei.

Cu Total IMM clientul poate beneficia de o perioadă de finanţare extinsă, de până la 60 de luni, iar rambursarea va fi în rate lunare egale. De asemenea, pentru sume de până la 350.000 RON, nu se vor solicita documente justificative, iar în cazul creditelor de până la 100.000 RON, clienţii cu performanţe financiare bune pot obţine împrumutul fără garanţii materiale.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Total IMM sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au experienţă în domeniu de minim 1 an, şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plăţi.

Produsul Total IMM este disponibil în toate sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Produsul SuportFinans este disponibil în toate sucursalele Finansbank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute şi de la sediul sucursalelor Finansbank (ROMÂNIA) S.A.