Bucureşti, 18 Aprilie 2007

Credit Europe Bank Romania participă la Târgul Imobiliar Real Bucharest care se desfăşoară la Sala Palatului, în perioada 19 - 22 aprilie 2007.

Credit Europe Bank România este prezentă la târg cu produse financiare special concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor fizice sau persoanelor fizice autorizate interesate să achiziţioneze un apartament sau o casă, precum şi de amenajarea unui imobil.

"Credit Europe Bank are o experienţă îndelungată în crearea de produse inovatoare, adaptate necesităţilor tuturor clienţilor săi. Prezenţi la stand, profesioniştii băncii vor oferi consultanţă persoanelor care vor solicita serviciile Credit Europe Bank România.

Aceştia vor recomada fiecărui potenţial client cea mai avantajoasă soluţie financiară pentru achiziţionarea sau amenajarea unui apartament sau a unei case. Ca întotdeauna, şi în cadrul târgului, Credit Europe Bank România va oferi răspunsuri rapide şi condiţii flexibile", declară dl. Omer Tetik - vicepreşedinte Credit Europe Bank.

Vizitatorii standului vor beneficia de informaţii şi consultanţă din partea specialiştilor Credit Europe Bank România pe întreaga durată a târgului. Aceştia vor oferi consiliere nu numai pentru produsele prezente la târg - creditul imobiliar cu dobândă fixă sau variabilă, creditul ipotecar, creditul de nevoi personale sau cardul de credit de la Credit Europe Bank - ci şi pentru oricare dintre produsele aflate în portofoliul băncii, faţă de care potenţialii clienţi au un interes special.

Mai mult, reprezentanţii Credit Europe Bank România vor încuraja ambele categorii de clienţi să apeleze la serviciile băncii, oferindu-le pe loc, toată documentaţia necesară pentru contractarea unui împrumut. Prin participarea la acest târg, Credit Europe Bank demonstrează încă o dată că este una dintre prezenţele active şi flexibile de pe piaţă, care oferă clienţilor săi soluţii personalizate şi relevante.