Bucureşti, 17 Septembrie 2007

Urmând politica de expansiune stabilită pentru anul 2007, Credit Europe Bank a deschis prima sa sucursală din oraşul Drobeta Turnu Severin.

Prin această nouă deschidere, Credit Europe Bank are ca obiectiv consolidarea prezenţei pe piaţa românească şi în acest sens s-au făcut investiţii considerabile în ceea ce priveşte dezvoltarea sucursalelor, a produselor şi a sistemelor informatice, prin acest lucru urmărindu-se adaptarea la cerinţele pieţei şi permanenta satisfacere a nevoilor clienţilor noştri" - declară dna Violeta Ciorobea, director al sucursalei Severin.

Clienţii interesaţi pot accesa produsele oferite de Credit Europe Bank vizitând sucursala la adresa: Str.Unirii nr.82, bl.C1, parter. Noua sucursală desfăşoară întreaga gamă de activităţi bancare adresate clientelei de persoane fizice şi juridice, de la operaţiunile curente şi depozite până la operaţiuni valutare şi carduri.

Credit Europe Bank (România) S.A., fosta Finansbank (România) S.A., s-a lansat în 2000, în urma achiziţiei Băncii de Credit Industrial şi Comercial S.A. de către Grupul FIBA din Turcia. Banca oferă produse bancare corporate şi retail prin cele 90 de sucursale deschise pe tot teritoriul ţării.