Bucureşti, 19 Septembrie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A. a finalizat procesul de certificare cu organizaţiile internaţionale de carduri Visa şi MasterCard în ceea priveşte acceptarea la plată la POS-urile sale a tuturor cardurilor emise sub aceste sigle, devenid a opta bancă de pe piaţa românească capabilă să ofere acest serviciu comercianţilor şi implicit deţinătorilor de carduri.

Procesul de certificare privind acceptarea în reţeaua proprie de POS-uri a fost finalizat cu succes în data de 21 august 2007 pentru cardurile emise sub sigla MasterCard şi în data de 30 august pentru cele emise sub sigla Visa.

Proiectul a fost considerat de mare anvergură, banca optând pentru certificarea nu numai a cardurilor cu bandă magnetică, dar şi a cardurilor cu CHIP. Totodată, întreaga reţea de ATM-uri a băncii este începând cu datele menţionate mai sus, gata să accepte şi CHIP cardurile.

"Ne face o deosebită plăcere să anunţăm încheierea procesului de certificare privind acceptarea tuturor cardurilor emise sub sigla VISA şi MasterCard la cele peste 5,500 de POS-uri Credit Europe Bank deja instalate la comercianţii noştri parteneri. Este un pas foarte important în efortul pe care îl face Banca noastră în a ridica nivelul calitativ al serviciilor şi produselor permanent diversificate pe care le oferă clienţilor şi partenerilor săi." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (România) S.A.

Credit Europe Bank (România) S.A. este activă pe piaţa românească din Februarie 2000. În calitate de instituţie financiară universală, Banca deserveşte toate segmentele economice cu o gamă variată de produse şi servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finanţarea capitalului de lucru, finanţarea de proiecte şi a comerţului internaţional.

În acest moment Credit Europe Bank (România) S.A. deţine o cotă de 11% din piaţa cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, o reţea de 105 de ATM-uri, peste 5,500 POS-uri şi peste 95 de sucursale şi agenţii.