Bucureşti, 12 Octombrie 2007

Credit Europe Bank (România) S.A. înregistrează încă o premieră pe piaţa românească: bonusul acordat pentru tranzacţiile la ATM.

Astfel, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2007 toţi deţinătorii de CardAvantaj MasterCard/ Visa primesc 0,3% bonus pentru fiecare retragere de numerar de la bancomatele din ţară sau din străinătate.

"Bonusul acordat pentru retragerea de numerar de la bancomate este un beneficiu important pe care îl oferim clienţilor noştri în perioada de sfârşit de an, când se înregistrează aşa-zisa "febră a cumpărăturilor" şi când numărul tranzacţiilor creşte implicit. Este încă un pas în efortul pe care îl face Banca noastră în a ridica nivelul calitativ al serviciilor şi produselor permanent diversificate pe care le oferă clienţilor şi partenerilor săi." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank (România) S.A.

Facilitatea de bonus a CardAvantaj a fost dezvoltată prin acordarea, iîncepând cu luna mai a acestui an, atât a bonusului de 0,3% pentru fiecare cumpărătură efectuată în ţară sau în străinătate dar şi a bonusului acordat la folosirea bonusului. Totodată, până la finalul acestui an, deţinătorii de CardAvantaj MasterCard / Visa beneficiază de 5% bonus la prima tranzacţie efectuată în sistemul de rate la comercianţii parteneri Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank (România) S.A. este activă pe piaţa românească din Februarie 2000. În calitate de instituţie financiară universală, Banca deserveşte toate segmentele economice cu o gamă variată de produse şi servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finanţarea capitalului de lucru, finanţarea de proiecte şi a comerţului internaţional.

În acest moment Credit Europe Bank (România) S.A. deţine o cotă de 11% din piaţă cardurilor de credit şi cea a POS-urilor, o reţea de 107 ATM-uri, peste 5,500 POS-uri şi peste 95 de sucursale şi agenţii.