Bucureşti, 25 Iunie 2007

Luna Iulie aduce clienţilor Credit Europe Bank noi beneficii: CardAvantaj Visa devine mai mult decât un simplu card de credit deoarece a cunoscut o nouă etapă de dezvoltare.

Astfel, pe lângă posibilitatea de a retrage numerar de la bancomate sau de a efectua tranzacţii la comercianţii din ţară sau străinătate, posesorii cardurilor de credit Visa vor beneficia de asemenea de avantajele cumpărăturilor cu plata în rate, 0% dobândă şi bonus pentru tranzacţii în reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank în peste 3,900 de locaţii.

Una dintre caracteristicile principale ale CardAvantaj este bonusul. Pentru a putea beneficia pe deplin de avantajele cumpărăturilor, atât în sistemul de rate cât şi la alţi comercianţi din România, posesorul de card va primi un bonus de 0,3% din valoarea tuturor tranzacţiilor comerciale efectuate în România. Mai mult decât atât: prima cumpărătură efectuată la comercianţii parteneri Credit Europe Bank le va aduce un super bonus de 5% din valoarea acesteia. Şi asta nu este tot: chiar şi cumpărăturile efectuate de posesorul de card din contul de bonus, vor primi la rândul lor un alt bonus.

"Am decis să dezvoltăm aceste caracteristici şi pentru posesorii cardurilor de credit Visa deoarece am dorit ca toţi clienţii noştri să poată beneficia de avantajele acestui card, unic pe piaţa din România. Reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank este vastă şi cuprinde peste 3,900 de locaţii, din cele mai variate domenii. De acum şi clienţii deţinători de card Visa vor putea face tranzacţii în toate aceste magazine, plătind cumpărăturile dorite în sistemul avantajos al ratelor.

De asemenea am beneficiat de un sprijin deosebit din partea reprezentanţilor Visa ce ne-au acordat suportul necesar pentru a efectua toate schimbările într-o perioadă de timp cât mai scurtă" spune d-na Flavia Branga, Vice - preşedinte adjunct Credit Europe Bank (Romania) S.A.

CardAvantaj este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă posesorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, 0% dobândă şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată la comercianţii din România. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Credit Europe Bank în peste 3,900 de locaţii.

Reţeaua Credit Europe Bank numără 85 de sucursale şi agenţii, 82 de ATM-uri şi peste 4,900 POS-uri instalate la comercianţii din reţeaua acceptatoare.