Bucureşti, 03 Aprilie 2006

Finanţarea IMM-urilor reprezintă una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare şi consolidare a poziţiei Finansbank pe piaţa bancară românească.

Misiunea băncii pentru segmentul IMM-urilor este de a deveni sursa principală de finanţare, informare şi consultanţă a acestui segment, punându-se accentul pe construirea şi consolidarea unor relaţii cât mai bune cu clienţii şi pe rapiditate în satisfacerea nevoilor specifice IMM-urilor. Un pas important în acest sens il reprezintă lansarea noului produs pentru IMM-uri, PromptFinans.

"Avem plăcerea să aducem la cunoştinţă opiniei publice că Finansbank (România) S.A. lansează un nou produs de creditare pentru IMM-uri, PromptFinans, destinat finanţării oricăror nevoi pe termen scurt. Pentru Finansbank (România) S.A. acest moment reprezintă un nou pas în procesul de consolidare a rolului său de finanţator al IMM-urilor din România", a declarat dl. Tamer Ozatakul, preşedintele Finansbank (ROMÂNIA) S.A.

PromptFinans este un produs de creditare de tipul "descoperit de cont", destinat acoperirii oricăror nevoi curente cu care se confruntă intreprinzătorii mici şi mijlocii din România. Pe lângă aprobarea foarte rapidă a acestui credit, în baza unui număr minim de documente, noul produs PromptFinans prezintă marele avantaj că poate fi acordat fără constituirea unor garaţii materiale. Limita maximă de finanţare este de 53,000 RON, pe o perioadă de cel mult 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Beneficiarii eligibili pentru un credit PromptFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienţă în domeniu de minim 2 ani, obţin profit din exploatare şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plaţi.

Produsul PromptFinans este disponibil în toate sucursalele Finansbank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute atât de la sediul sucursalelor Finansbank (ROMÂNIA) S.A., cât şi de pe paginia de web a Băncii: www.crediteuropebank.ro.