Bucureşti, 30 Mai 2006

Creditul Imobiliar All Inclusive va fi lansat de către Finansbank în cursul lunii iunie 2006. Acest credit oferă soluţii optime nevoilor de achiziţie, dar şi de investiţie, pentru persoanele fizice de cetăţenie româna şi străină.

Creditul Imobiliar All Inclusive este destinat finanţării oricărui tip de achiziţie (teren, construcţie, apartament), precum şi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor realizate cu achiziţia, contractarea creditului, mobilarea şi utilarea imobilului, etc.

Finansbank oferă o dobandă fixă de 7.9% pentru primii doi ani de creditare. Perioada de rambursare este de până la 25 ani iar valoarea creditului de până la 1.250.000 RON pentru realizarea achiziţiei şi acoperirea costurilor menţionate.

Finansbank oferă libertate de alegere clienţilor săi prin acceptarea ca şi garanţie, a unei ipoteci pe imobilul achiziţionat sau pe orice alt imobil deţinut sau nu, în proprietatea clientului.

Creditul Imobiliar All Inclusive este flexibil şi adaptabil nevoilor financiare ale clienţilor prin acceptarea unei liste extinse de venituri eligibile.

Finansbank oferă independenţa clienţilor săi de a realiza plăţi anticipate cu comision 0%, după primii cinci ani de creditare.

Condiţiile avantajoase de acordare ale Creditului Imobiliar All Inclusive facilitează accesul clienţilor Finansbank la realizarea investiţiilor dorite.