Bucureşti, 27 Noiembrie 2006

Contul de economii AVANTAJ este adresat persoanelor fizice, este disponibil în moneda naţională şi în valută şi are o dobândă comparabilă cu cea a unui depozit la termen, oferind în acelaşi timp flexibilitate maximă în gestionarea economiilor: posesorii pot realiza operaţiuni de depunere numerar, încasări intra şi interbancare, transferuri şi respectiv retrageri de fonduri.

Contul de economii AVANTAJ oferă beneficiile unei dobânzi sporite, cu condiţia menţinerii în cont a unei sume minime stabilite pentru fiecare valută în parte:

  • 500 lei pentru contul de economii în moneda naţională;
  • 200 EUR/USD pentru conturile de economii în euro sau dolari.

Dobânda se calculează la soldul zilnic, dar se înregistrează în contul de economii lunar, la începutul fiecărei luni calendaristice peste soldul existent.

Dobânda acordată de Finansbank diferă pe tranşe valorice, putând ajunge până la 7% pentru depuneri de peste 5,000 lei, până la 4% pentru depuneri de peste 2,000 euro, respectiv 3.75% pentru depuneri de peste 2,000 dolari.

Informaţii detaliate despre Contul de economii AVANTAJ se pot afla în sucursalele Finansbank din toată ţara sau de pe site-ul băncii, www.crediteuropebank.ro şi la TelVerde: 0800 800 700.