Bucureşti, 25 ianuarie 2006

Cel de-al 11-lea "Forum Euromoney pentru Europa Centrală şi de Est" a avut loc în Viena, în intervalul 16-18 Ianuarie 2006.

Evenimentul a reunit instituţii financiare internaţionale din întreaga lume interesate de cele mai recente evoluţii din ţările Comunităţii Europene.

Printe participanţi s-au numărat oameni politici (primi miniştri, miniştri de finanţe şi alţii), guvernatori ai băncilor centrale, bancheri, reprezentanţi ai instituţiilor financiare şi companii.

Finansbank (România) SA şi Banca Comercială Română au avut onoarea de a reprezenta România în acest an, că sponsori oficiali ai evenimentului.

Cu această ocazie, Finansbank (România) SA a organizat masa rotundă cu tema " Sistemul bancar românesc din perspectiva integrării în Uniunea Europeană" , avându-l ca invitat special pe Dl Radu Graţian Gheţea, Presedinte al Asociaţiei Române a Băncilor.

Masa rotundă organizată de Finansbank (România) SA s-a bucurat de o foarte mare atenţie, evenimentul găzduind aproape 40 de participanţi, în condiţiile în care iniţial a fost dimensionat pentru 20 de participanţi. Printre participanţii la masa rotundă s-au numărat atât reprezentanţi ai bancilor româneşti şi străine, cât şi ai companiilor româneşti prezente la eveniment.

Principalele două caracteristici care fac din acest Forum un eveniment de excepţie sunt facilitarea schimbului de experienţă şi informaţie între ţările dezvoltate şi cele în curs de dezvoltare şi corelarea necesităţilor de afaceri ale participanţilor.

Documentul ataşat cuprinde principalele teme de discuţie ale evenimentului menţionat mai sus, precum şi fotografii din timpul aceluiaşi eveniment.