Bucureşti, 19 Noiembrie 2006

În perioada 15 noiembrie - 7 ianuarie are loc campania de Crăciun CARDFINANS AVANTAJ, campanie ce aduce şi de această dată multiple avantaje atât pentru posesorii de card existenţi cât şi pentru potenţialii clienţi ce doresc să intre în posesia acestui card de credit.

De sărbători cumpărăturile se fac cel mai uşor prin CARDFINANS AVANTAJ deoarece toţi posesorii de card se vor bucura în perioada campaniei de două rate în plus la toţi comercianţii parteneri Finansbank în peste 3,000 de locaţii iar cardurile noi activate în perioada campaniei vor beneficia de taxa de emitere 0.

Mai mult decât atât, prima tranzacţie efectuată prin intermediul CARDFINANS AVANTAJ în reţeaua magazinelor partenere Finansbank îi va aduce posesorului său un bonus de 5% din valoarea tranzacţiei efectuate. Bonusul poate fi utilizat ulterior pentru a efectua alte cumpărături în reţeaua magazinelor partenere Finansbank.

Reţeaua de magazine acceptatoare numără peste 3,000 de locaţii şi este în continuă extindere, pentru a oferi posesorilor de card posibilitatea de a achiziţiona produsele dorite din cele mai variate domenii: modă, agenţii de turism, asigurări, mobilă, saloane de frumuseţe, electronice/electrocasnice/IT&C, decoraţiuni, sănătate, supermarket-uri, etc

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.cardfinans.ro şi la TelVerde 0800.800.700. Finansbank numără 60 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi o reţea de 53 de ATM-uri şi peste 3,800 POS-uri.