Bucureşti, 10 Mai 2006

Astăzi, 10.05.2006, la orele 13:30 în Plaza România a avut loc evenimentul de decernare a premiilor Campaniei promoţionale de primăvară CARDFINANS AVANTAJ organizată de Finansbank în colaborare cu Plaza România şi Bucureşti Mall.

Premiile puse în joc de Finansbank au fost câştigate de:

• D-na Sofica Mihaela Tucă a câştigat un Opel Astra în urma unei tranzacţii în valoare de 184 RON efectuată în Plaza România
  • D-na Trocan Mariana a câştigat un Opel Corsa în urma unei tranzacţii în valoare de 2,279 RON efectuată în Bucureşti Mall

În perioada 1 Martie - 9 Aprilie în Plaza România şi Bucureşti Mall s-a desfăşurat campania de promovare a CARDFINANS AVANTAJ. În cadrul acestei campanii au participat toate tranzacţiile în valoare de minim 50 RON (pe un bon de casă) efectuate la comercianţii parteneri Finansbank din cele două centre comerciale iar şansele posesorilor de card au crescut în funcţie de valoarea tranzacţiei efectuate.

"Am încercat, şi credem noi că am reuşit, ca împreună cu partenerii noştri Plaza România şi Bucureşti Mall să răsplătim fidelitatea posesorilor noştri de card prin şansa de a câştiga premii importante în urma tranzacţiilor efecutate prin CFA în rate, cu 0% dobandă la magazinele partenere Finansbank din cele două centre comerciale" a spus Dl. Omer Tetik, Vicepeşedinte Finansbank (România) S.A.

Dar asta nu e totul: în acest moment se desfăşoară Campania Naţională de promovare a CARDFINANS AVANTAJ, campanie prin intermediul căreia sunt oferite alte premii importante: un autoturism Volkswagen Polo, o excursie în Spania, 10 iPod-uri şi 10 sisteme Home Cinema.

Dorim să le felicităm încă o dată pe cele două fericite câştigătoare şi suntem convinşi că vor continua să utilizeze CARDFINANS AVANTAJ ca mijloc de plată - care, iată, le-a oferit şansa de a câştiga un autoturism.