Bucureşti, 27 Iulie 2006

Finansbank a dezvoltat o nouă campanie pentru cardurile de credit CardFinans Avantaj (MasterCard Standard şi MasterCard Gold), campanie ce se desfăşoară în perioada 1 iunie 2006 - 15 septembrie 2006.

Promoţia numită "Prin CardFinans Avantaj fiecare prieten îţi aduce un bonus" reprezintă o premieră pe piaţa cardurilor din România şi are următorul mecanism: orice posesor de CardFinans Avantaj care apelează gratuit Tel Verde 0800.800.700 şi oferă informaţii despre potenţiali clienţi ce pot obţine acest card, primeşte un bonus în funcşie de numărul de carduri acordate acestora şi un superbonus pentru minim 11 carduri acordate în perioada campaniei.

Valoarea bonusurilor se cumulează separat de limita de credit în contul de bonus iar prin intermediul sau posesorul de card poate achita contravaloarea altor tranzacţii în reţeaua magazinelor partenere Finansbank, în peste 2,300 locaţii.

"Numărul de apeluri primite încă din primele zile ne-a demonstrat potenţialul pe care îl poate avea această campanie în rândul posesorilor de card de aceea după o perioadă de probă în care am dorit să testăm impactul acesteia, am decis să continuăm campania, intensificând modalităţile de promovare.

CardFinans Avantaj aduce încă o dată ceva nou chiar şi pentru posesorii de card existenţi, care fiind convinşi de beneficiile acestui card cât şi de valoarea însemnată a bonusului devin un canal de promovare, amplitudinea acestei acţiuni fiind un factor important în dezvoltarea unor noi strategii de marketing inovatoare" spune Flavia Branga, Vicepreşedinte Adjunct - Departamentul Carduri & Canale Alternative de Distribuţie, Finansbank (România) S.A.

CARDFINANS AVANTAJ este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă posesorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, 0% dobandă şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată.

Cumpărăturile cu plata în rate şi bonusul sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Finansbank în peste 2,300 de locaţii. De asemenea CARDFINANS AVANTAJ poate fi utilizat ca un card de credit obişnuit emis sub licenţa MasterCard ce poate fi folosit la orice ATM sau POS ce are afişată sigla MasterCard.

Reţeaua Finansbank numără 52 de sucursale şi agenţii, 43 de ATM-uri şi peste 3,000 POS-uri instalate la comercianţii din reţeaua acceptatoare.