Bucureşti, 23 Martie 2006

În perioada 20 Martie - 20 Mai 2006 Finansbank organizează o nouă campanie CARDFINANS AVANTAJ ce oferă posesorilor săi şansa de a câştiga numeroase premii.

Fiecare card nou CARDFINANS AVANTAJ oferă posesorului său două şanse pentru tragerea la sorţi. În plus, la fiecare 30 RON cheltuiţi în magazinele partenere Finansbank în cadrul sistemului de rate deţinătorul de card primeşte două şanse iar la fiecare 30 RON cheltuiţi prin intermediul cardului în magazinele ce acceptă la plată carduri MasterCard din România în afara sistemului de rate, deţinătorul de card primeşte o şansă.

Premiile acordate pentru această campanie sunt:

  • 1 Automobil VOLKSWAGEN POLO.
  • 1 excursie în Spania pentru 2 persoane
  • 10 Home Cinema
  • 10 iPod Shuffle

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul www.cardfinans.ro sau apelând gratuit TelVerde 0800.800.700.

CARDFINANS AVANTAJ este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă posesorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, dobanda 0% şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată. Cumpărăturile cu plata în rate şi bonusul sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Finansbank în peste 1,500 de locaţii.

De asemenea CARDFINANS AVANTAJ poate fi utilizat ca un card de credit obişnuit emis sub licenţa MasterCard ce poate fi folosit la orice ATM sau POS ce are afişată sigla MasterCard.

Reăeaua de acceptare a Finansbank numără 40 de sucursale şi agenţii şi 37 de ATM-uri instalate în sucursale, atât în Bucureşti cât şi în marile oraşe din ţară cum ar fi: Constanţa, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj-Napoca, Oradea, etc.