Bucureşti, 30 Iunie 2006

Campania Naţională de Promovare a CARDFINANS AVANTAJ şi-a desemnat câştigătorii.

Campania Naţională de Promovare a CARDFINANS AVANTAJ şi-a desemnat câştigătorii

• 1 Volkswagen Polo,
  • o excursie în Spania,
  • 10 home cinema şi
  • 10 iPod-uri

Vor întra în posesia fericiţilor câştigători vineri 30 iunie, ora 10:00 la terasa de vară a Hotelului Mariott Grand Hotel.

Campania s-a desfăşurat în perioada 20 martie - 20 mai iar mecanismul acesteia a fost următorul: fiecare card nou CARDFINANS AVANTAJ a oferit posesorului său doua şanse pentru tragerea la sorţi.

În plus, la fiecare 30 RON cheltuiţi în magazinele partenere Finansbank în cadrul sistemului de rate deţinătorul de card a primit două sanse iar la fiecare 30 RON cheltuiţi prin intermediul cardului în magazinele ce acceptă la plata carduri MasterCard din România în afara sistemului de rate, deţinătorul de card a primit o şansă de a câştiga unul dintre premiile puse în joc.

Promovarea acestei campanii a fost asigurată atât prin canale media de impact, TV, presă, internet cât şi prin expunerea marelui premiu în faţa Teatrului Naţional Bucureşti.

Succesul de care s-a bucurat această campanie a demonstrat încă o dată faptul că acest card este un instrument de plată atractiv, usor de obţinut ce oferă multiple avantaje.

Câştigătoarea marelui premiu, d-na Goldis Camelia din Bucureşti a aplicat în perioada campaniei pentru CARDFINANS AVANTAJ, şi-a activat cardul iar acest lucru a reprezentat pentru dânsa şansa de a câstiga autoturismul. De altfel majoritatea tranzacţiilor câştigătoare au fost făcute de catre posesorii noştri de card în sistem de rate la magazinele partenere Finansbank.

"CARDFINANS AVANTAJ este un produs unic pe piaţa cardurilor din România iar prin intermediul acestei campanii am dorit să subliniem încă o dată avantajele de care pot beneficia atât posesorii de card, cât şi potenţialii clienţi. Rezultatele acestei campanii au fost pe masura aşteptărilor, numărul tranzacţiilor crescând cu 20%, cu o medie a tranzacţiei de 52 euro" spune Omer Tetik, Vicepreşedinte Finansbank (România) S.A.

CARDFINANS AVANTAJ utilizare naţională şi internaţională ce oferă posesorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, dobandă 0% şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată. Cumpărăturile cu plata în rate şi bonusul sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Finansbank în peste 2,000 de locaţii.

De asemenea CARDFINANS AVANTAJ poate fi utilizat ca un card de credit obişnuit emis sub licenţa MasterCard ce poate fi folosit la orice ATM sau POS ce are afişată sigla MasterCard.

Reţeaua Finansbank numără 42 de sucursale şi agenţii, peste 2,600 POS-uri şi 41 de ATM-uri.