Bucureşti, 11 Noiembrie 2005

Începând cu data de 1 Octombrie 2005, Finansbank a extins perioada de graţie pentru CARDFINANS AVANTAJ (MasterCard Standard şi MasterCard Gold) până la 40 de zile.

Pentru tranzacţiile efectuate la comercianţi (inclusiv în sistemul de rate) banca oferă o perioadă de graţie de până la 40 de zile (între data tranzacţiei şi data efectuării rambursării).

Pentru retragerile de numerar de la ATM dobânda va fi calculată din ziua efectuării tranzacţiei.

Cardul de credit CARDFINANS AVANTAJ deschide o nouă lume a cumpărăturilor. Este primul card de credit cu utilizare atât naţională cât şi internaţională, ce oferă avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi mai mult decât atât, bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată. Cumpărăturile cu plata în rate şi bonusul sunt valabile în reţeua de magazine partenere Finansbank.

Finansbank numără 34 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi o reţea de 28 de ATM-uri şi 1,300 POS-uri. În dorinţa de a respecta promisiunea făcută clienţilor şi partenerilor, aceea de a oferi servicii de primă clasă - "first class banking", Finansbank se raportează permanent la cerinţele şi schimbările pieţei bancare din România, o piaţă deosebit de dinamică.