Bucureşti, 07 Octombrie 2005

Finansbank (ROMÂNIA) S.A. aduce o foarte bună ofertă de finanţare la Salonul Internaţional Auto Bucureşti organizat în perioada 07- 16.10.2005 la Romaero Băneasa.

Finansbank, prin experienţa şi profesionalismul său vine în întâmpinarea clienţilor cu un produs nou şi avantajos: un pachet de creditare adresat persoanelor fizice care permite achiziţionarea de autovehicule fără solicitarea unui avans. Dobânda este extrem de avantajoasă 10,9% p.a. pentru RON, iar perioada de finanţare este extinsă până la 7 ani.

Prezenţa Finansbank la acest eveniment se doreşte a fi la înălţimea aşteptărilor clienţilor în domeniul auto, prin oferta de credite auto şi nevoi personale în condiţii accesibile şi sigure.

Finansbank oferă credite atât pentru achiziţionarea autoturismelor noi cu o dobândă de 9,9% p.a. pentru RON şi 11,5% p.a. pentru EUR, cât şi pentru autoturisme second-hand cu o dobândă de 10,9% p.a. pentru RON şi 12,5% p.a. pentru EUR.

Finansbank (ROMÂNIA) S.A. oferă de asemenea şi creditul de nevoi personale îmbunătăţit, flexibil şi simplu de obţinut. Dobânda aferentă acestui tip de credit este 11,9% p.a. pentru RON şi 12,5% pentru EUR.

Ca parte a Grupului Fiba Servicii Financiare, Finansbank (ROMÂNIA) S.A. beneficiază de vasta experienţă şi know-how din partea principalului său acţionar, Finansbank AS. Cu o reţea de distribuţie extinsă la 32 de sucursale şi agenţii atât în Bucureşti cât şi în ţară, Finansbank vă aşteaptă cu întreaga gamă de produse şi servicii.

Vizitaţi-ne la standul Finansbank în cadrul Salonului Internaţional Auto Bucureşti.

Noi vă finanţăm maşina pe care o alegeţi !